5 Followers
24 Following
adelacacovean

adelacacovean

Currently reading

Talonsphere
Saffron Bryant, Peter Koevari
The Picture of Dorian Gray
Oscar Wilde
Does My Goldfish Know Who I Am?: and hundreds more Big Questions from Little People answered by experts
David Attenborough, Sir, Miranda Hart, Gemma Elwin Harris, Brian Cox
The Night Circus
Erin Morgenstern
The Fellowship of the Ring
J.R.R. Tolkien
SPOILER ALERT!

Spider's Web

Spider's Web - Charles Osborne, Agatha Christie Clarissa Hailsham-Brown este o persoană încântătoare, dar și o bună actriță. Adesea face farse și inventează tot felul de povești, astfel încât atunci când spune adevărul, nimeni nu o crede. Soțul ei, Henry, a mai fost căsătorit, fosta lui soție părăsindu-l pentru Oliver Costello. Cei doi locuiesc într-un conac alături de copila din prima căsnicie a lui Henry, pe nume Pippa, doi servitori și o grădinăreasă.

Oliver Costello își face apariția la conac, căutând-o pe doamna Brown, aparent uimit că o vede acolo pe Clarissa și îi spune acesteia că o vor lua pe Pippa de acolo. Doamna Peake, grădinăreasa, își dă seama că doamna Hailsham-Brown nu îl dorește acolo, așa că îl conduce afară, pe ușa glasvandului. Domnul Hailsham-Brown se întoarce acasă, dar pleacă repede, anunțând-o că va veni la ei acasa un musafir important, premierul sovietic. Clarissa se apucă de făcut sandviciuri, apoi găsește o carte de-a Pippei pe jos și se duce să o pună înapoi în bibliotecă, însă se impiedică de un cadavru – domnul Costello. Vrea să sune la poliție, însă se răzgândește, ca să nu îi facă probleme soțului ei. Așa că încearcă să mute cadavrul într-un panou secret din perete, însă chiar de acolo iese Pippa, purtând un halat peste pijamale. Clarissa încearcă să o împiedice să vadă cadavrul, moment în care Pippa anunță că n-a vrut să-l omoare.

***

Deși am dezvăluit deja destul de multe, vă asigur că nu am stricat nimic din farmecul cărții. Mult mai multe secrete se ascund în acea casă și încă o dată, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Din păcate, această carte e greu de găsit. Aveți însă șanse destul de mari să o găsiți la bibliotecă sau la anticariat.