5 Followers
23 Following
adelacacovean

adelacacovean

Currently reading

Talonsphere
Saffron Bryant, Peter Koevari
The Picture of Dorian Gray
Oscar Wilde
Does My Goldfish Know Who I Am?: and hundreds more Big Questions from Little People answered by experts
David Attenborough, Sir, Miranda Hart, Gemma Elwin Harris, Brian Cox
The Night Circus
Erin Morgenstern
The Fellowship of the Ring
J.R.R. Tolkien

The Reckoning

The Reckoning  - Kelley Armstrong Iata că după o săptămână întreaga de perfuzii m-am pus pe picioare și am revenit în forță, reușind totodată să termin cel de-al treilea și ultimul volum al seriei Forțele Răului Absolut, Răfuiala.
Aflați, în sfârșit, aparent, în siguranță, cu unchiul lui Simon și Derek, în casa-sediu al foștilor membrii ai grupului Edison care l-au părăsit, revoltați la experimentele care se făceau pe supranaturali, Chloe și prietenii ei întâmpină noi dificultăți: un poltergeist care fusese inclus în proiectul Edison o bântuie pe Chloe, ridicându-i întrebări în legătură cu ce s-a întâmplat în acea casă cu mult timp în urmă. De ce au scăpat atât de ușor cu toții? Sunt într-adevăr de partea lor unchiul Andrew și prietenii lui supranaturali, sau sunt oripilați de puterile lor neobișnuit de mari? Cine sunt aceia care vor să-i ucidă? Va reuși Derek să se transforme complet în lup? Își va da seama Chloe cât de mult îl iubește pe Derek? Ce va descoperi Tori când va intra în computerele supranaturalilor? Își va găsi Kit copiii? Tinerii vor trebui să accepte că nu pot avea încredere decât unii în alții.

Răfuiala este romanul cel mai plin de acțiune al acestei serii, și, aș îndrăzni eu să afirm, și cel mai bun. Avem parte de trădări șocante, aliați neașteptați, romantism din plin, numeroase planuri de evadare. Drama și suspansul nu lipsesc de pe nicio pagină.